logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
engineerking  
#1 Gönderildi : 7 Nisan 2019 Pazar 00:29:48(UTC)
engineerking

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.12.2016(UTC)
Mesajlar: 2
Turkey
Konum: Kağıthane istanbul

ARKADAŞLAR MERHABALAR V14.1 LISANSLI KULLANICISIYIM.ANALİZ SONRASI DONATI DUZENLEMELERİ VS. YAPARKEN PROGRAM KITLENIYOR YA DA SAYFALAR
KAPANMA YAPIYOR.AYRICA DONATI DUZENLEME SAYFALARI COK YAVAS.BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABILIRSENIZ COK SEVINIRIM.
dreamth  
#2 Gönderildi : 9 Nisan 2019 Salı 13:41:00(UTC)
dreamth

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 4.2.2016(UTC)
Mesajlar: 4
Turkey

1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
Aynı durum bende de var maalesef. Radye temel analizinde, donatı düzenlemede, güncellemede. Henüz hazır değil V14 bence
Muratt  
#3 Gönderildi : 9 Nisan 2019 Salı 17:27:22(UTC)
Muratt

Sıralama: Member

Gruplar: Registered
Katılan: 21.5.2015(UTC)
Mesajlar: 22
Turkey
Konum: İstanbul

3 Kere Teşekkür Etti.
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi.
Originally Posted by: dreamth Go to Quoted Post
Aynı durum bende de var maalesef. Radye temel analizinde, donatı düzenlemede, güncellemede. Henüz hazır değil V14 bence

Pc sistemi ile veya virüs programlarından dolayı programınız eksik veya hatalı kurulmuş olabilir,Zira dediğiniz gibi bir sorun olsa idi bizde de aynı problemler olması gerekirdi.
Bence Sisteminizi kontrol edin..

dreamth  
#4 Gönderildi : 10 Nisan 2019 Çarşamba 13:16:27(UTC)
dreamth

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 4.2.2016(UTC)
Mesajlar: 4
Turkey

1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
Originally Posted by: Muratt Go to Quoted Post
Originally Posted by: dreamth Go to Quoted Post
Aynı durum bende de var maalesef. Radye temel analizinde, donatı düzenlemede, güncellemede. Henüz hazır değil V14 bence

Pc sistemi ile veya virüs programlarından dolayı programınız eksik veya hatalı kurulmuş olabilir,Zira dediğiniz gibi bir sorun olsa idi bizde de aynı problemler olması gerekirdi.
Bence Sisteminizi kontrol edin..



Hocam sırf bu yüzden PC ye format attım. Aynı sorun devam ediyor. Antivirüs kullanmıyorum ve benzer duyumları alıyorum. V13 gayet kararlı çalışıyor ama v14 için aynı şeyi malesef söyleyemeyeceğim.

Windows sürümü, antivirüs vb. sistemler ile alakalı olsa dahi ben kullanıcı olarak bunu düzeltmek durumunda değilim. Sonuçta lisanslı kullandığım program. Zamanla oturacaktır tabi program yeni ancak firmadan cevap alamamak üzücü...
fatih tercan  
#5 Gönderildi : 10 Nisan 2019 Çarşamba 14:09:45(UTC)
fatih tercan

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 24.5.2015(UTC)
Mesajlar: 5
Turkey
Konum: Ankara

1 Kere Teşekkür Etti.
11 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi.
Bu sorun ile ilgili ben stanın dönüş mailini sizinle paylaşayım.Sorunu çözmüyor o ayrı. Her soruna aynı copy paste çözüm önerileri geliyor.

Merhaba,
1- Programın kilidini çıkartın.
2- Antivirüs programı ve windows deferder varsa ayarlar bölümünde dışlamalar veya tarama dışı ögeler gibi bir kısım olması gerekiyor.Oraya C:StaV13 klasörünü ekleyin.
Denetim masasından kullanıcı hesapları bölümünde kullanıcı hesabı denetim ayarlarını en düşüğe çekin.
Daha sonra sitemizin güncelleme bölümündeki ek paketler kısmından stawindowssetting.exe dosyasının kurulumunu yaptıktan sonra programı yönetici olarak çalıştırın.
Web sayfamızdan , İNDİRME ve DEMO kısmından , STA4CAD V14.1 tam sürümünü indirip ve kurun. Eğer programı kurduğunuzda hata veriyorsa önce ekteki gibi programı kaldırıp ve yeniden kurun.
Bu işlemleri yapın ve en son da programa güncelleme yapın. İşlemlerden sonra tekrar çözüp denersiniz. http://www.sta4.net/staupdate.aspx
3-Ekteki linkten stafontları indirin ve adım adım yolları izleyin.
http://www.sta4.net/sta4cad/stafontlar.rar
4- Kilidi takın.
İyi çalışmalar…

Lütfen teknik destek talebi için destek@sta.com.tr mail adresimizi ve 0212 483 7163 telefonumuzu kullanınız.

Saygılarımızla…


Sta Bilg. Müh. Müş. Ltd. Şti.
Dr. Rıza Torkan
İnşaat Yüksek Mühendisi
http://www.sta.com.tr
http://www.sta4.net
ziya atar  
#6 Gönderildi : 11 Nisan 2019 Perşembe 15:01:15(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 321
Bay
Turkey

Thanks: 8 times
109 Mesajına Toplam 160 Kere Teşekkür Edildi.
Bazı sorunlar her bilgisayarda ortaya çıkmıyor. Bazı özel durumlarda oluşabiliyor.

Kullandığımız bilgisayarlarda bu tip sorunlar yaşamıyoruz.

Donanıma ve diğer birçok şeye bağlı bir çok faktör var.

windows 10 kullanıyorsanız antivirüs olmasa dahi windows defender uygulamaları çok daha fazla yavaşlatabiliyor.

Bunu anlamanın en yolu bizi aramanız uzaktan bağlantıyla soruna bakıp incelemek.

Onun haricinde bizim tarafta oluşmayan bir sorunu çözmek çok zor çünkü nedenini bilmiyoruz.

Antivirus programı varsa programın çalışma klasörünü tarama dışı tutmak.
Aynı şekilde antivirüs yoksa bile windows defenderda aynı işlemi yapmak.

Hangi işletim sistemi kullanılıyor grafikle alakalı bir sorunmu var vs vs bir çok etmen var.

Kısacası en kestirme yol bizi arayın uzaktan bağlantıyla soruna bakalım Rıza bey olası ihtimalleri yazmış zaten.

Onun haricinde incelemeden nokta atışı yapmamız zor.
Bu konudaki kullanıcılar
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.