logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
KSel  
#1 Gönderildi : 7 Mart 2019 Perşembe 02:44:08(UTC)
KSel

Sıralama: Advanced Member

Gruplar: Registered
Katılan: 30.6.2018(UTC)
Mesajlar: 35
Turkey
Konum: Kocaeli/Gebze

8 Kere Teşekkür Etti.
5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi.
Merhabalar..

Daha önce almadığım kayıtlı projemde almadığım hatayı bugün baktığımda aldığımı görüyorum. 4. Kat S414 kolonumda deprem transfer yükü hatası alıyorum. Rijitlik azaltarak çözebileceğimi biliyorum. Fakat proje içeri verildi ve kolon boyutları ile oynayamam. Rica edersem hızlı geri dönüş alabilir miyim?

2. olarak---> Temel kalınlığı azalttığımda ''TBDY 4.9.1.3 koşulu sağlanamamaktadır.Hatası almaktayım. sistemim yeteri kadar perdeli. Perde atmadan nasıl çözebilirim? Önceki sürümlerde bu hataları bu kadar çok almıyorduk. Umarım yeni güncellemeye entegre program bir an önce oturur. İyi günler dilerim.

Data ektedir.

http://dosya.co/i6l37y9f...aaaaaaaaaaaaaaa.rar.html
MGates  
#2 Gönderildi : 11 Mart 2019 Pazartesi 02:30:42(UTC)
MGates

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 31.1.2019(UTC)
Mesajlar: 5

3 Kere Teşekkür Etti.
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
projenizi indirip tekrar analiz ettiğimde ise ben bambaşka uyarılar alıyorum
1.jpg
okankose  
#3 Gönderildi : 20 Nisan 2019 Cumartesi 06:36:17(UTC)
okankose

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 20.4.2019(UTC)
Mesajlar: 2

projeyi bende analiz ettiğimde aldığım yetersiz eleman listesi sizdeki ile aynı

Ayrıca alt resimde görülen TBDY4.9.1.3 kuşulu sağlanmamaktır uyarısı alıyorum.
Son yaptığım projede bu hatayı bende alıyorum.
UserPostedImage
muhendizz  
#4 Gönderildi : 3 Mayıs 2019 Cuma 17:28:45(UTC)
muhendizz

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 25.2.2019(UTC)
Mesajlar: 2
Turkey
Konum: Bursa

Originally Posted by: okankose Go to Quoted Post
projeyi bende analiz ettiğimde aldığım yetersiz eleman listesi sizdeki ile aynı

Ayrıca alt resimde görülen TBDY4.9.1.3 kuşulu sağlanmamaktır uyarısı alıyorum.
Son yaptığım projede bu hatayı bende alıyorum.
UserPostedImage


hocam çözebildiniz mi acaba?
okankose  
#5 Gönderildi : 7 Mayıs 2019 Salı 07:07:05(UTC)
okankose

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 20.4.2019(UTC)
Mesajlar: 2

senin projende sahanlık arkasına perde ekleyerek çözdüm, ekranda görülen hatayı almadım.

Originally Posted by: muhendizz Go to Quoted Post
Originally Posted by: okankose Go to Quoted Post
projeyi bende analiz ettiğimde aldığım yetersiz eleman listesi sizdeki ile aynı

Ayrıca alt resimde görülen TBDY4.9.1.3 kuşulu sağlanmamaktır uyarısı alıyorum.
Son yaptığım projede bu hatayı bende alıyorum.
UserPostedImage


hocam çözebildiniz mi acaba?


Bu konudaki kullanıcılar
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.