logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
brsozgun  
#1 Gönderildi : 5 Kasım 2018 Pazartesi 15:29:24(UTC)
brsozgun

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 31.3.2018(UTC)
Mesajlar: 0

2 Kere Teşekkür Etti.
bu ölü sayfaya yiine de yazmak istiyorum çünkü yazacak bir yer bulamadım. yeni versiyona göre döşeme sonucunda ts500 ün izin verdiği kalınlık koşulunu göstermiyor1.PNG
2.PNG
Osman BAYRAK  
#2 Gönderildi : 5 Kasım 2018 Pazartesi 15:49:34(UTC)
Osman BAYRAK

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 27.10.2018(UTC)
Mesajlar: 0

Merhabalar,

Sayfanın ölü olduğu konusunda hem fikiriz. Fakat döşeme kontrolünü göstermemesi sizi neden sinirlendirdi bu kadar anlamış değilim. T500'ü açıp bakmak 5 dakikanızı alacaktır. Ayrıca 3 kere baktıktan sonra tekrar döneceğinizide düşünmüyorum işin açıkcası.
mhmmd.lksz  
#3 Gönderildi : 5 Kasım 2018 Pazartesi 19:53:00(UTC)
mhmmd.lksz

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 3

10 Kere Teşekkür Etti.
4 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi.
Tasarım kodu olarak TS500 seçili değil büyük ihtimalle.Opsiyonlarda tasarım kodları kısmını kontrol edin.
mhanifiata  
#4 Gönderildi : 6 Kasım 2018 Salı 09:44:06(UTC)
mhanifiata

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 3.10.2017(UTC)
Mesajlar: 0
Turkey
Konum: ankara

Screenshot_3.jpgScreenshot_2.jpgScreenshot_1.jpg
üç resimde göstermeye çalıştım, daha önce de gödermiştim. bu döşeme sonlu elaman ağları düzgün oluşmuyor. boşlukların kenarını bağlamıyor...bu konua görüşü olan var mıdır...
ziya atar  
#5 Gönderildi : 6 Kasım 2018 Salı 15:22:16(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 252
Bay
Turkey

Thanks: 8 times
77 Mesajına Toplam 111 Kere Teşekkür Edildi.
Modeli paylaşırsanız veya destek@sta.com.tr mail atarsanız daha yararlı olacaktır.
Resim üzerinden hatayı görüyoruz ancak elimizde bakabileceğimiz bir data yok.
Meshleme ile ilgili bir sorun varsa bir sonraki güncellemeye düzeltilir.
ziya atar  
#6 Gönderildi : 6 Kasım 2018 Salı 15:23:32(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 252
Bay
Turkey

Thanks: 8 times
77 Mesajına Toplam 111 Kere Teşekkür Edildi.
Originally Posted by: brsozgun Go to Quoted Post
bu ölü sayfaya yiine de yazmak istiyorum çünkü yazacak bir yer bulamadım. yeni versiyona göre döşeme sonucunda ts500 ün izin verdiği kalınlık koşulunu göstermiyor1.PNG
2.PNG


Menülere çok aşina değilim ancak bende bu koşul gözüküyor. program güncel değilse güncelleyin. Veya denildiği gibi ts500 ün seçili olup olmamasına bakın.
mhmmd.lksz  
#7 Gönderildi : 6 Kasım 2018 Salı 17:24:49(UTC)
mhmmd.lksz

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 3

10 Kere Teşekkür Etti.
4 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi.
TS500-2.pngdoseme kalinlik kontrolu Sta4cad v14.1.png

Ts500 dizayn standardı seçili durumdayken V14.1 versiyonunda da kalınlık kontrolü yapılıyor.
thanks mhmmd.lksz: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
c20beton 15.11.2018(UTC) tarihinde
brsozgun  
#8 Gönderildi : 10 Kasım 2018 Cumartesi 10:00:53(UTC)
brsozgun

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 31.3.2018(UTC)
Mesajlar: 0

2 Kere Teşekkür Etti.
cevap için teşekkürler
Bu konudaki kullanıcılar
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.