logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
guraykose  
#1 Gönderildi : 11 Ekim 2017 Çarşamba 22:10:16(UTC)
guraykose

Sıralama: Advanced Member

Gruplar: Mod, Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 45
Bay
Turkey
Konum: Karabük

Thanks: 17 times
45 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
egrisel_perde.png
fatih tercan  
#2 Gönderildi : 12 Ekim 2017 Perşembe 10:10:28(UTC)
fatih tercan

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 24.5.2015(UTC)
Mesajlar: 1
Turkey
Konum: Ankara

1 Kere Teşekkür Etti.
9 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi.
Çok ihtiyacımız olan bir özellik olduğunu düşünmüyorum. Hala tek parça döşeme giremiyoruz. Öncelikle çizim editörünü düzgün bir hale getirsinler. Prota St ve Sta4Cad kullanıyorum. Protada tek tıkla tüm çizimleri alabiliyoruz. Sta hala tek tek sürekli temel seçtiriyor.
thanks fatih tercan: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
serhat 22.10.2017(UTC) tarihinde
Muratt  
#3 Gönderildi : 12 Ekim 2017 Perşembe 22:04:24(UTC)
Muratt

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 21.5.2015(UTC)
Mesajlar: 5
Turkey
Konum: İstanbul

2 Kere Teşekkür Etti.
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
Herhangi bir çizim üretmeyen bir program olan SAP'ın kalitesini nasıl tartışmıyorsak bence çizim üretimi bazlı bir kıyas yapmak çok doğru olmayacaktır diye düşünüyorum.Gerek Serdar bey olsun gerek diğer yazılımcı arkadaşlar emeklerini, yılların birikimlerini biraraya getirerek bir çocuk gibi büyüttükleri programlarına hala sürekli bakarak büyütmektedirler.

25 yıllık mühendisim 24 yıllık sta kullanıcısıyım.Serdar beye ben 23 sene önce varsa hakkımı helal ettim.Gerçekten beni bukadar kaliteli bir program sahibi yaptığı için kendisine minnettarım.

Lakin bu programların bizim mühendisliğimize ne katkı sağladığı bence çok önemli.
Yanılıyorsam düzeltin ama maalesef bu kadar kaliteli programlara mühendislik tecrübemiz ve kalitemiz
artacağı yerde bence azalıyor.Bunu da bu şekle maalesef bizler getiriyoruz.

Düşünün önümüze gelen bir projede 2 katlı binaya 100 cm radye temel yapılmış halde bir bina statik projesi görebiliyorsunuz.
Sizce bunu sorgulamamaız gerekiyor mu?
Sebebi ne acaba?Projeci bunu neden yapmış?ben sorguladım cevabını da bulamadım.(enson gelen cevap bizim kızlar yapmış diye geldi).

(Son olarak programımızın mevcut durumunu ileriye götürebilecek ne varsa bende istiyorum tabii ki yanlış anlaşılmasın)
Kalın sağlıcakla.............
gncmuhendis  
#4 Gönderildi : 20 Ekim 2017 Cuma 14:00:43(UTC)
gncmuhendis

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 16.10.2017(UTC)
Mesajlar: 1
Turkey
Konum: siverek

dediğiniz gibi muratt bey sorgulanması gereken çok şey var
Bu konudaki kullanıcılar
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.