Sıralama: Newbie
Gruplar: Registered
Katılan: 23.5.2016(UTC) Mesajlar: 1  Konum: Konya 27 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Benim sorum şu:
Sta4cad'te yığma bina çizip uygulamaya geçiren arkadaşlar var mı? Varsa çizdikleri projelerden örnek olarak buraya atabilirler mi? Ya da nasıl yapılacağını anlatan bir döküman varsa paylaşabilir mi?
Ne yazık ki elimizdeki dökümanlar yetersiz. Sta4cad'in kendi örnek projelerinde örnek yığma bina var lakin uygulamada kullanıldığını zannetmiyorum.
Ayrıca program yığma ile ilgili tüm kontrolleri yapıyor mu? Yönetmelikte istenen bazı koşulları sağlamadığı halde uyarı vermiyor program.
|
|
|
|
Katılan: 6.5.2015(UTC) Mesajlar: 1
6 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 3 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhaba
"Yönetmelikte istenen bazı koşulları sağlamadığı halde uyarı vermiyor program."
Demektesiniz,
Yönetmeliğin hangi maddesini sağlamıyor? Bu konu ile ilgili projenizi ekler misiz.
|
|
|
|
Katılan: 23.5.2016(UTC) Mesajlar: 1  Konum: Konya 27 Kere Teşekkür Etti. 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Yönetmeliğin 5.4.6.7 maddesine bakarsanız... Programda projenin yığma olduğunu belirten bir açma/kapama ikonu olsa, program; - 20x20'lik kolonun genişlik hatasını vermez, - Panelle alakalı hataların hepsini (Panel kalınlık hatası, panel uç bölgesi kalınlığı hatası vs.) vermez, - Kolon ve temel donatılarını yönetmelikteki şartlara göre standart olarak verir ve hesapları mevcut donatılara göre yapar. Ayrıca raporda Yığma projesi olduğu belirtilirse Belediyedeki kontrol açısından da daha uygun olur. (ilave etmek isteyip de unuttuğum yerler olabilir, dek geldikçe paylaşmaya çalışırım inşallah.) NEBI_CIHAN.st4 10 KB, 109 Defa İndirildi. NEBI_CIHAN.st4 10 KB, 109 Defa İndirildi.
|
|
|
|
Katılan: 1.8.2017(UTC) Mesajlar: 0  2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
  PRojenizi bu şekilde modellemelisiniz.
|
 MC-: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
|
Dosyayı da buraya koyabilir misiniz?
|
|
|
|
Katılan: 1.8.2017(UTC) Mesajlar: 0  2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Dosyayı dün evde çözdüm, yanımda yok. Ama tarif edeyim. Kolonların hepsini silin. Duvarları panel eleman tanımladıktan sonra E2 malzeme tuğla olarak seçin. Duvar genişliklerini 20 cm olarak değiştirin. döşemeleri girip süreklilik oluşturun hepsi o kadar.
|
 MC-: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
|
Teşekkür ederim.
Yığma yapıda rapor almaya çalışıyorum hata veriyor ne yapmak lazım?
|
|
|
|
Katılan: 7.2.2018(UTC) Mesajlar: 0 
|
merhabalar okulu yenı bıtırdım ve yıgma yapı projesı işi aldım ama gereklı kaynak ve egitim yok ınternettede bısey bulaadım ıstedıgım gıbı bır proje olan varsa elınde buraya atabılırmı?
|
|
|
|
Katılan: 6.5.2015(UTC) Mesajlar: 4
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
MRB STACAD İN İÇİNDE YIĞMA PROJELER VAR ONLARI BAZ ALABİLİRSİN
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.