logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

2 Sayfalar<12
Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
sinandbl  
#21 Gönderildi : 8 Mart 2017 Çarşamba 12:30:40(UTC)
sinandbl

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 8.3.2017(UTC)
Mesajlar: 0

Merhaba, O.avcıoglu yayınlanmış videoda. yük değeri load3 seçiliyor. Fakat yük değeri girilmiyor. Program kendisi otomatik alıyor mu?
zel  
#22 Gönderildi : 14 Ekim 2017 Cumartesi 14:00:29(UTC)
zel

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 15.1.2017(UTC)
Mesajlar: 5
Turkey
Konum: istanbul

1 Kere Teşekkür Etti.
iskele kurulum sorunu.png

zel  
#23 Gönderildi : 14 Ekim 2017 Cumartesi 14:02:39(UTC)
zel

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 15.1.2017(UTC)
Mesajlar: 5
Turkey
Konum: istanbul

1 Kere Teşekkür Etti.
mrb arkadaşlar. acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. bizden statik çizimlerin yanında iskele çizim ve raporlarınıda istemektedirler. bundan dolayı iskele makrosunu aktif kullanmam gerekiyor. yanlız iskle makrosu demo versiyon olarak görünüyor.bende stayı tamamiyle kaldırıp tekrar kurulumunu yaptım bu sefer hiç açılmıyor. yukardaki fotoda verilen hatayı veriyor. ne yapmam gerekiyor. yardım ve desteklerinizi bekliyorum. saygılarımla...
ziya atar  
#24 Gönderildi : 14 Ekim 2017 Cumartesi 14:24:38(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 166
Bay
Turkey

Thanks: 7 times
45 Mesajına Toplam 73 Kere Teşekkür Edildi.
Öncelikli olarak sta4cad i güncelleyin. Programınız güncel değilse iskele programında lisans sorunu olabilir.

Ardından C:\STA4V13\Iskele bu klasörde updateinfo.data dosyasını silin ve IskeleUpdater.exe programını çalıştırın.

Tüm dosyaları güncelleyecektir. sonra program otomatik olarak açılacaktır.



iskele makrosuyla ilgili tüm sorunları steel@sta.com.tr adresine mail atabilirsiniz.
zel  
#25 Gönderildi : 16 Ekim 2017 Pazartesi 11:58:01(UTC)
zel

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 15.1.2017(UTC)
Mesajlar: 5
Turkey
Konum: istanbul

1 Kere Teşekkür Etti.
yardımınız için teşekkürler Ziya Bey dediğiniz adrese sorunu tekrar mail attım. sorunu gidermem için yardımlarınızı beklemekteyim.
ehcsztein  
#26 Gönderildi : 17 Ekim 2017 Salı 15:01:18(UTC)
ehcsztein

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 20.7.2016(UTC)
Mesajlar: 0
Turkey

Merhaba. İskele makrosundaki lisans iletişim sorununuz çözümü için Ziya Bey'in bahsettiği gibi güncelleme işlemini yaparsanız büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. Bilgisayarınızdaki güvenlik yazılımlarının güncellemeye zarar vermemesi için ayarlarına bir göz atabirsiniz. Aynı sorunu bende yaşıyordum, bu şekilde çözdüm. İyi çalışmalar
zel  
#27 Gönderildi : 20 Ekim 2017 Cuma 15:18:21(UTC)
zel

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 15.1.2017(UTC)
Mesajlar: 5
Turkey
Konum: istanbul

1 Kere Teşekkür Etti.
teşekkürler arkadaşlar. ziya beyin yardımlarıyla sorun çözüldü:) iyi çalışmalar..
Bu konudaki kullanıcılar
2 Sayfalar<12
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.