logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

2 Sayfalar12>
Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
ziya atar  
#1 Gönderildi : 30 Haziran 2016 Perşembe 15:45:03(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 152
Bay
Turkey

Thanks: 7 times
36 Mesajına Toplam 63 Kere Teşekkür Edildi.
STA4Cad programında enson güncellemeyi yapın resimde görülen iskele makrosu butonuna bastığınızda kurulum için yönlendirileceksiniz. iskeleduyuru.png Manuel Kurulum için 64 bit işletim sistemine sahip bilgisayarlar www.sta4.net/sta4cad/staekuygulama64.exe adresinden 32 bit işletim sistemine sahip bilgisayarlar www.sta4.net/sta4cad/staekuygulama32.exe adresinden kurulum pakatlerini indirip kurulum yapabilirler. Desteklenen İşletim Sistemleri: •Windows 7 SP1 (x86 ve x64) •Windows 8.1 (x86 ve x64) •Windows 10 (x86 ve x64) •Windows Server 2008 R2 SP1 (x64) •Windows Server 2012 (x64) •Windows Server 2012 R2 (x64) Eğitim: Videonun ilk kısmı iskeleyi anlatıyor. STASteel ve STA4Cad iskele veri girişi ve editörleri aynıdır. Şimdilik bu videolardan faydalanabilirsiniz. Detaylı bir video ve doküman hazırlandığında paylaşılacaktır.

Düzenle Kullanıcı Tarafından 2 Temmuz 2016 Cumartesi 12:29:17(UTC)  | Sebep: Sebep Bildirilmesi

thanks ziya atar: 3 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
mhmmd.lksz 1.7.2016(UTC) tarihinde, Recep_S_40 1.7.2016(UTC) tarihinde, HAYRİ 1.7.2016(UTC) tarihinde
myilmaz28  
#2 Gönderildi : 30 Haziran 2016 Perşembe 16:52:34(UTC)
myilmaz28

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 18.5.2015(UTC)
Mesajlar: 4
Tokelau
Konum: sultanbeyli - istanbul

nihayetinde beklenen güncelleme ile iskele makrosu geldi. fakat bunun bir eğitimi ya da en azından eğitim videosu olacak mı ?
engkinik  
#3 Gönderildi : 10 Temmuz 2016 Pazar 14:25:14(UTC)
engkinik

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 28.6.2016(UTC)
Mesajlar: 3
Bay
Turkey
Konum: TUZLA

arkadaşlar benim bilgisayarda sta4cad v13 en son sürüm kurulu. güncellemeyi kurdum ama zaten en son sürüm yüklü diye uyarı verdi ama iskele makrosu ile ilgili herhangi bir menü göremedim. yardımcı olabilirseniz memnun olurum. teşekkürler...
ziya atar  
#4 Gönderildi : 12 Temmuz 2016 Salı 21:28:31(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 152
Bay
Turkey

Thanks: 7 times
36 Mesajına Toplam 63 Kere Teşekkür Edildi.
Güncelleme sonrası tarih olarak şuan için en son 11.07.2016 görmeniz gerek. Program son güncellemeyi görmüyorsa geçici dosyları temizlemek için resimdeki butonu kullanın. update.png Veya en kötü ihtimalle http://www.sta4.net/staupdate.aspx adresinden stagrup dosyalarını indirip içindeki dosyaları kurulum klasöründe mevcut dosyaların üstüne yazın.
torradox  
#5 Gönderildi : 14 Temmuz 2016 Perşembe 10:47:42(UTC)
torradox

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 14.7.2016(UTC)
Mesajlar: 0
Turkey
Konum: Antalya/Kepez

Originally Posted by: engkinik Go to Quoted Post
arkadaşlar benim bilgisayarda sta4cad v13 en son sürüm kurulu. güncellemeyi kurdum ama zaten en son sürüm yüklü diye uyarı verdi ama iskele makrosu ile ilgili herhangi bir menü göremedim. yardımcı olabilirseniz memnun olurum. teşekkürler...
Aynı sorun bendede oldu yardım edebilecek olan varmı ?
guraykose  
#6 Gönderildi : 14 Temmuz 2016 Perşembe 12:42:27(UTC)
guraykose

Sıralama: Member

Gruplar: Mod, Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 29
Bay
Turkey
Konum: Karabük

Thanks: 4 times
33 Mesajına Toplam 46 Kere Teşekkür Edildi.
Yukarıda da verilmiş olan linklerden 64 bit işletim sistemine sahip bilgisayarlar www.sta4.net/sta4cad/staekuygulama64.exe adresinden 32 bit işletim sistemine sahip bilgisayarlar www.sta4.net/sta4cad/staekuygulama32.exe adresinden dosyayı iindirip, manuel kurulum yapın, kurulum akabinde ana ekrana iskele kısayol tuşu gelmezse bilgisayarı yeniden başlatın. G.KÖSE
mhmmd.lksz  
#7 Gönderildi : 18 Temmuz 2016 Pazartesi 12:02:19(UTC)
mhmmd.lksz

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 3

8 Kere Teşekkür Etti.
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
Emeğinize sağlık Ziya Bey fakat raporlama ve çizimlerin yapılaması ile ilgili eksiklerin olduğu düşüncesindeyim.Detay çizimlerini aldığımızda sadece tipik iskele ayakları ve birleşim detayları tip olarak veriliyor.Benim fikrim bu detaylara metal kalas,iskele tip detayları ve çubuk detayları da eklenebilir.Raporlamada Bazı genel bilgiler opsiyonel olabilir, örneğin iskele için gerekli olmayan yatak katsayısı ve zemin gerilmesi gibi bilgiler.Ayrıca raporun en başında eleman kesitlerinin yeterli olup olmadığı ile ilgili bilgi verilebilir.
engkinik  
#8 Gönderildi : 18 Temmuz 2016 Pazartesi 22:01:59(UTC)
engkinik

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 28.6.2016(UTC)
Mesajlar: 3
Bay
Turkey
Konum: TUZLA

ZİYA bey merhaba, ben sizin dediğiniz şekilde güncellemeleri yaptım ama ana menü ekranında "iskele makrosu" diye bir giriş tuşu olması gerekmiyor mu? göremedim. ayrıca güncellemeden sonra "istinat duvar programı" tuşu da çalışmıyor. "istinat çalışmayı durdurdu" diye bir hata veriyor. yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler...
ziya atar  
#9 Gönderildi : 19 Temmuz 2016 Salı 09:55:10(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 152
Bay
Turkey

Thanks: 7 times
36 Mesajına Toplam 63 Kere Teşekkür Edildi.
Güncellemeyi yaptıysanız ana menüde şuan için versiyon kısmında Ver. 13.1 Rev.(14.07.2016) bunu görmeniz gerek. Görmüyorsanız güncelleme tam yapılmamış olabilir. http://www.sta4.net/staupdate.aspx adresinden stagrup dosyalarını indirip içindeki dosyaları kurulum klasöründe mevcut dosyaların üstüne yazın. Hala sorun devam ediyorsa bizi arasanız uzaktan bağlantıyla yardımcı oluruz. Ana menüden veya en üst kısımda verilen linklerden staekuygulama kurulumunu yaptığınızda iskele ve istinat programıda çalışacaktır.
ziya atar  
#10 Gönderildi : 19 Temmuz 2016 Salı 09:56:52(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 152
Bay
Turkey

Thanks: 7 times
36 Mesajına Toplam 63 Kere Teşekkür Edildi.
Originally Posted by: mhmmd.lksz Go to Quoted Post
Emeğinize sağlık Ziya Bey fakat raporlama ve çizimlerin yapılaması ile ilgili eksiklerin olduğu düşüncesindeyim.Detay çizimlerini aldığımızda sadece tipik iskele ayakları ve birleşim detayları tip olarak veriliyor.Benim fikrim bu detaylara metal kalas,iskele tip detayları ve çubuk detayları da eklenebilir.Raporlamada Bazı genel bilgiler opsiyonel olabilir, örneğin iskele için gerekli olmayan yatak katsayısı ve zemin gerilmesi gibi bilgiler.Ayrıca raporun en başında eleman kesitlerinin yeterli olup olmadığı ile ilgili bilgi verilebilir.
ilerleyen güncellemelerde bu tip istekler göz önüne alınacaktır.
engkinik  
#11 Gönderildi : 21 Temmuz 2016 Perşembe 19:15:27(UTC)
engkinik

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 28.6.2016(UTC)
Mesajlar: 3
Bay
Turkey
Konum: TUZLA

ZİYE BEY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. GÜNCELLEMEYİ GERÇEKLEŞTRİDİM NİHAYET. KOLAY GELSİN...
Recep_S_40  
#12 Gönderildi : 29 Temmuz 2016 Cuma 12:07:41(UTC)
Recep_S_40

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 23.5.2016(UTC)
Mesajlar: 1
Turkey
Konum: Konya

13 Kere Teşekkür Etti.
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
Bir de programı güncellemek kolaylaştırılmalı hocam. Otomatik güncelleme yapınca her zaman olmuyor manuel yapmak gerekiyor.
avcioglu  
#13 Gönderildi : 9 Ağustos 2016 Salı 15:56:56(UTC)
avcioglu

Sıralama: Member

Gruplar: Mod, Registered
Katılan: 15.5.2015(UTC)
Mesajlar: 17

5 Mesajına Toplam 9 Kere Teşekkür Edildi.
Sta4CAD menüsündeki iskele hesabı kullanımını gösteren eğitim videosu yayınlandı:
aderanc  
#14 Gönderildi : 29 Ağustos 2016 Pazartesi 09:26:30(UTC)
aderanc

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 12.5.2015(UTC)
Mesajlar: 1

Bende de güncelleştirmeden sonra geldi ama analizden sonra çıktı vermiyor STA4CAD kilidi takılı olmasına rağmen demo versiyon diyor. Sebebi nedir?
guraykose  
#15 Gönderildi : 29 Ağustos 2016 Pazartesi 11:21:57(UTC)
guraykose

Sıralama: Member

Gruplar: Mod, Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 29
Bay
Turkey
Konum: Karabük

Thanks: 4 times
33 Mesajına Toplam 46 Kere Teşekkür Edildi.
haspdriver kaldırın, bilgisayarı yeniden başlatın, sürücülerini tekrar kurun.
HÜSEYİN DAYAN  
#16 Gönderildi : 1 Eylül 2016 Perşembe 17:58:19(UTC)
HÜSEYİN DAYAN

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 1.9.2016(UTC)
Mesajlar: 0
Turkey
Konum: DENİZLİ

İSKELE HESAP RAPORU ALIRKEN FİRMA İSMİ NEREDEN DEĞİŞTİRİLİYOR.
ziya atar  
#17 Gönderildi : 5 Eylül 2016 Pazartesi 14:57:33(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 152
Bay
Turkey

Thanks: 7 times
36 Mesajına Toplam 63 Kere Teşekkür Edildi.
Firma ismi sta4cad kilidi içinde olan bilgiye göre yazılır. Değiştirilemez. Rapordaki proje ismini yapı bilgi girişinden değiştirebilirsiniz.
HAYRİ  
#18 Gönderildi : 11 Ocak 2017 Çarşamba 15:02:28(UTC)
HAYRİ

Sıralama: Member

Gruplar: Registered
Katılan: 23.7.2015(UTC)
Mesajlar: 10
Turkey
Konum: İSTANBUL

10 Kere Teşekkür Etti.
1 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
STA4CAD, "Yapılan Son Değişiklikler" kısmındaki tarih değişmemesine rağmen (30.06.2016) zaman zaman güncelleme kısmında "Güncelleme Gerekli" uyarıları oluşmakta ve güncellemeleri gerçekleştirmekteyiz. Bu güncellemelerin ne ile ilgili olduğu hususunda (hesapları, çizimleri etkileyip etkilemediği, menü kullanımı vs.) bilgiler olması uygun olacaktır. İyi çalışmalar.
mkusak  
#19 Gönderildi : 1 Mart 2017 Çarşamba 16:45:08(UTC)
mkusak

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 1.3.2017(UTC)
Mesajlar: 0
Turkmenistan
Konum: Edirne

İyi günler, İskele makrosunda bazı sıkıntılar mevcut. Flanşlı iskele opsiyonu aktif değil. Bir de Merdiven genişliği seçimindeki değişiklikler çizime yansımıyor. Program sürekli hata vererek kapanıyor. Son güncelleme şu an bizde kurulu. Ekran Alintisi.JPG Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Program benzerleri arasında en gelişmiş seçeneklere sahip onu belirtmek isterim. Saygılarımla Mehmet KUŞAK İnş Müh.
ziya atar  
#20 Gönderildi : 2 Mart 2017 Perşembe 11:20:03(UTC)
ziya atar

Sıralama: Administration

Gruplar: Administrators
Katılan: 5.5.2015(UTC)
Mesajlar: 152
Bay
Turkey

Thanks: 7 times
36 Mesajına Toplam 63 Kere Teşekkür Edildi.
Yakın zamanda iskele programına güncelleme gelecek. Merdivenle ilgili durumu not ediyorum. Program hangi durumlarda hata vererek kapanıyor belirtirseniz o kısımları kontrol ederiz. Muhtemelen bizdeki yayınlanmamış son halinde bir çoğu düzelmiş durumdadır.
Bu konudaki kullanıcılar
2 Sayfalar12>
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.