logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
guraykose  
#1 Gönderildi : 9 Mayıs 2015 Cumartesi 12:39:58(UTC)
guraykose

Sıralama: Advanced Member

Gruplar: Mod, Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 45
Bay
Turkey
Konum: Karabük

Thanks: 17 times
42 Mesajına Toplam 57 Kere Teşekkür Edildi.
resmin uzerine sol tık yaparak büyütebilirsiniz.

Düzenle Kullanıcı Tarafından 9 Mayıs 2015 Cumartesi 12:44:59(UTC)  | Sebep: Sebep Bildirilmesi

guraykose ekli resim(ler):
2015-05-09_12-36-22.png
mehmet  
#2 Gönderildi : 17 Mayıs 2015 Pazar 14:19:23(UTC)
mehmet

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 17.5.2015(UTC)
Mesajlar: 16
Bay
Turkey
Konum: bursa

Thanks: 1 times
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.

hareketli yük olarak tanımlayabilirsiniz.

Düzenle Kullanıcı Tarafından 21 Mayıs 2015 Perşembe 16:41:45(UTC)  | Sebep: Sebep Bildirilmesi

eranius  
#3 Gönderildi : 15 Haziran 2015 Pazartesi 14:30:21(UTC)
eranius

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 18.5.2015(UTC)
Mesajlar: 0
Turkey

dolgu kısmını ayrı bir kat olarakmı tanımlıyorsunuz?
mehmet  
#4 Gönderildi : 15 Haziran 2015 Pazartesi 19:07:56(UTC)
mehmet

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 17.5.2015(UTC)
Mesajlar: 16
Bay
Turkey
Konum: bursa

Thanks: 1 times
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
Originally Posted by: eranius Go to Quoted Post
dolgu kısmını ayrı bir kat olarakmı tanımlıyorsunuz?


hayır. sadece 1.9*h(toprak yüksekliği)+2,4*h(beton kalınlığı) ilave hareketli yük olarak girin
HAYRİ  
#5 Gönderildi : 25 Mart 2017 Cumartesi 17:59:56(UTC)
HAYRİ

Sıralama: Advanced Member

Gruplar: Registered
Katılan: 23.7.2015(UTC)
Mesajlar: 30
Turkey
Konum: İSTANBUL

28 Kere Teşekkür Etti.
1 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
Güray bey;
Subasmanı yükseltmek için Radye üzerine yapılan dolgudan dolayı döşeme yükünü almaya gerek var mı? Belki önemli değil, yük alınsa daha iyi ama anlaşılması açısından sorma gereği hissettim. Ara bölmelerde ve kenarlarda perde olduğuna göre döşemeleri taşıyacak olan elemanlar bu sistemde perdeler olmuyor mu?
Ayrıca bu ve benzeri sistemlerde Kat yüksekliğini dolgu yapılacak kadar yüksek mi alıyorsunuz, yoksa dolgu yapılacak yükseklik kadar bir kat mı sisteme ilave ediyorsunuz?
İyi çalışmalar.
guraykose  
#6 Gönderildi : 26 Mart 2017 Pazar 17:08:48(UTC)
guraykose

Sıralama: Advanced Member

Gruplar: Mod, Registered
Katılan: 6.5.2015(UTC)
Mesajlar: 45
Bay
Turkey
Konum: Karabük

Thanks: 17 times
42 Mesajına Toplam 57 Kere Teşekkür Edildi.
Radye temel üzerine dolgu yapacaksanız dolgu+dolgu üzeri betonu+hareketli yük hepsini almalısınız.

50-60 cm subasman ihtiyaçlarında, kat yüksekliğini subasman kadar fazla alıp, radye temelde bağ kirişleri ile,
mütemadi temel sisteminde subasman hatılları ile oluşturuyorum.

1m. ve üzerinde ise, subasmanı ayrı bir katmış gibi girip, subasmanı bodrum perdeleri ile oluşturup, bu katı rijit bodrum kabul ediyorum.

G.KÖSE
mutalip13  
#7 Gönderildi : 10 Kasım 2017 Cuma 09:12:06(UTC)
mutalip13

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 16.5.2017(UTC)
Mesajlar: 0
Turkey
Konum: Tatvan

1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
Güray bey subasman kotunun tanımlandığı birkaç çizim paylaşırmısın. çizimleri proğramda açıp incelemek istiyorum. sta 4 te yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu konudaki kullanıcılar
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.